Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Cu ce scoti petele de lanolina de pe haine?


Cu ce scoti petele de lanolina de pe haine?

Ce este lanolina?

Lanolina este o substanta de origine animala, obtinuta din purificarea grasimilor adunate din lana oilor. Lanolina pura este de ajutor tinerelor mame in perioada de alaptare, cand apar rani in jurul mameloanelor. De retinut ca nu este toxica si nu necesita spalare inainte de alaptare. Cremele Lansinoh si Purelan de la Medela sunt cele mai cunoscute branduri de creme pentru sani, cu lanolina.

Petele de lanolina nu au iesit cu detergent obisnuit sau Vanish

Ca proaspata mamica, am folosit in maternitate, imediat dupa nasterea ambilor baieti, crema cu lanolina de la Lansinoh. Fiecare prima experienta de supt a fost in cazul meu urmata de ragade si sange din abundenta. Iar la al doilea baietel, nefiind atenta sa port si sutien de alaptare ca sa pot atasa tampoane pentru sani, mi-am patat camasa de noapte de alaptare din bumbac, cu lanolina…

Si din pacate, petele de pe camasa din zona sanilor s-au dovedit a fi extrem de „incapatanate”, nu au iesit in prima faza nici dupa spalarile cu detergent obisnuit, nici dupa ce camasa a fost tinuta la inmuiat cu zilele si frecata la mana sau spalata la masina de spalat, cu Vanish si Fairy.

Cu ce am scos petele de lanolina

Dupa ce camasa de noapte de alaptare a ramas compromisa in partea din fata cu cateva pete de grasime, dupa toate incercarile si folosirea mai multor substante de curatare, intamplator una dintre fetele care ma ajutau la curatenia in casa dupa ce am nascut, a folosit Asevi degresant in bucatarie. Am ramas profund impresionata de acest produs, ce pare sa aiba o formula mai noua de scoatere a grasimilor, pentru ca a scos cu succes petele de ulei si grasime vechi de ani de zile de pe rosturile de la faianta si gresia din bucatarie.

La o privire mai atenta, aruncata pe eticheta produsului Asevi degresant, am remarcat si o imagine cu haine. M-am gandit atunci sa fac o ultima incercare de a scoate petele de lanolina de pe camasa mea de alaptare din bumbac, de culoare rosu bordeaux, ce imi era atat de draga. Iar eforturile si incercarile mele au fost in sfarsit rasplatite de solutia degresanta Asevi. Intr-un final, am scos petele de lanolina cu solutia Asevi degresant!

Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Copyright © 2019-2024 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit