Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Condiții returnare


Dreptul de retragere și exceptările prevazute de lege

Dreptul de returnare se aplică numai produselor precomandate și plătite prin intermediul site-ului ursuletulteddy.ro.

CONFORM OUG NR. 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR ÎN CADRUL CONTRACTELOR ÎNCHEIATE CU PROFESIONIȘTII

„Consumatorul are dreptul să notifice în scris comerciantului că renunță la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului”.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate și plătite prin site, să notifice în scris SC Ted Best Consulting SRL completând FORMULARUL DE RETUR sau prin trimiterea unei solicitări prin email la adresa comenzi@ursuletulteddy.ro asupra deciziei sale de a renunța la produsele precomandate, fără obligativitatea invocării unui motiv anume. SC Ted Best Consulting SRL are obligația să returneze contravaloarea produselor în termen de 14 zile calendaristice, de la primirea înapoi a produselor returnate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de către client. Taxa de transport pentru returul coletului este 21 Lei.

Vom efectua această rambursare prin transfer bancar (cumpărătorul trebuie să precizeze un cont IBAN în RON, compus din 24 de caractere).

*Consumatorul nu poate denunța unilateral, în condițiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrană bebeluși (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igienă intimă (creme, sampoane, etc.) și produse care vin în contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protecții mameloane, biberoane, suzete, tetine, cănite bebe, jucării dentiție, chiloți de unică folosință, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, etc.).

Va rugăm să ambalați cu grijă produsele returnate, SC Ted Best Consulting SRL nu va returna contravaloarea produselor în cazul în care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului. Produsele ce fac obiectul returului se returnează, de preferat, în ambalajul original.

Copyright © 2019-2022 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit