Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Conditii returnare


Dreptul de retragere si exceptarile prevazute de lege

Dreptul de returnare se aplica numai produselor precomandate si platite prin intermediul site-ului ursuletulteddy.ro.

CONFORM OUG NR. 34/2014 PRIVIND DREPTURILE CONSUMATORILOR IN CADRUL CONTRACTELOR INCHEIATE CU PROFESIONISTII

„Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului sau, in cazul prestarilor de servicii, de la incheierea contractului”.

Ca atare, consumatorul are dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produselor precomandate si platite prin site, sa notifice in scris SC Ted Best Consulting SRL completand FORMULARUL DE RETUR sau prin trimiterea unei solicitari prin email la adresa comenzi@ursuletulteddy.ro asupra deciziei sale de a renunta la produsele precomandate, fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. SC Ted Best Consulting SRL are obligatia sa returneze contravaloarea produselor in termen de 14 zile calendaristice, de la primirea inapoi a produselor returnate.

Cheltuielile de returnare vor fi suportate de catre client. Taxa de transport pentru returul coletului este 21 Lei.

Vom efectua aceasta rambursare prin transfer bancar (cumparatorul trebuie sa precizeze un cont IBAN in RON, compus din 24 de caractere).

*Consumatorul nu poate denunta unilateral, in conditiile art. 16, lit. d), e), f), OUG 34/2014, contracte de furnizare a unor produse care, prin natura lor, nu pot fi returnate sau care se pot degrada ori deteriora rapid si anume: hrana bebelusi (lapte, piureuri, sucuri, etc.), produse de igiena intima (creme, sampoane, etc.) si produse care vin in contact cu mucoasele/pielea (de exemplu: pompe san, protectii mameloane, biberoane, suzete, tetine, canite bebe, jucarii dentitie, chiloti de unica folosinta, bustiere, sutiene, termometre rectale, nebulizatoare, aspiratoare nazale, centuri postnatale, scutece, etc.).

Va rugam sa ambalati cu grija produsele returnate, SC Ted Best Consulting SRL nu va returna contravaloarea produselor in cazul in care acestea sunt deteriorate pe timpul transportului. Produsele ce fac obiectul returului se returneaza, de preferat, in ambalajul original.

Copyright © 2019-2024 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit