Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Cosulete cadou


Cosulete cadou pentru mamici si bebelusi ofera o solutie pentru a merge in vizita la maternitate sau acasa la nou-nascut, concepute cu multa dragoste.

Idei de cadouri pentru proaspata mamica

Aceste cosulete “Ursuletul Teddy” sunt ideea noastra de cadouri pentru proaspata mamica. Ele au fost concepute pentru a veni in sprijinul prietenelor, prietenilor, bunicilor, rudelor si nu in ultimul rand, sotilor viitoarei sau proaspetei mamici, pentru a le putea oferi acestora si micutilor lor bebelusi, un cadou foarte practic si util.

Fie ca mergi in vizita la maternitate sau acasa la noul-nascut, la petrecerea de “baby shower”, cosuletul cadou “Ursuletul Teddy” are la baza cateva tinute de interior, speciale pentru gravide si alaptare sau produse cosmetice de cea mai inalta calitate, asezate intr-un cos impletit manual din rachita naturala, ce va putea fi utilizat ulterior pentru depozitare. Iata cateva idei de cadouri pentru proaspata mamica/maternitate:

Alte idei de cadouri pentru mamica:

Idei de cadouri pentru nou-nascuti

Aceste cosulete “Ursuletul Teddy” sunt ideea noastra de cadouri pentru nou-nascuti. Ele au fost concepute pentru a veni in sprijinul parintilor, bunicilor, nasilor, rudelor si prietenilor micutilor bebelusi, pentru a le putea oferi acestora si proaspetelor mamici un cadou foarte practic si util.

Fie ca mergi in vizita la maternitate, acasa la noul-nascut, la botez sau la alte evenimente din viata bebelusului, poate chiar la petrecerea de “baby shower”, cosuletul cadou “Ursuletul Teddy” are la baza produse destinate igienei bebelusului, de cea mai inalta calitate, alese cu multa dragoste si asezate intr-un cos impletit manual din rachita naturala, ce va putea fi utilizat ulterior pentru depozitare. Iata cateva idei de cadou pentru nou-nascuti/maternitate/botez:

Cosulete cadou nou-nascuti baietei

Cosulete cadou pentru nou-nascuti fetite

Cosulete cadou pentru nou-nascuti, in culori neutre, unisex

Recenzii

Iulia A.
User verificatUser verificat
5/5

Este absolut perfect pentru nevoile noastre. Suntem un grup de colegi care folosim aceste coșuri pentru a felicita viitoarele mamici sau tătici din cadrul companiei. Nu este prima data când comand. Tot ceea ce este inclus in cos este cu adevărat folositor pentru nou-născuți. Este foarte bine ambalat, arata grozav și este accesibil că preț.

6 luni în urmă
Copyright © 2019-2024 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit