Livrare gratuită pentru produsele selectate.

Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Coșulețe cadou


Idei de cadou pentru proaspăta mămică

Coșulețele cadou maternitate “Ursulețul Teddy” au fost concepute pentru a veni în sprijinul prietenelor, prietenilor, bunicilor, rudelor și nu în ultimul rând, soților viitoarei sau proaspetei mămici, pentru a le putea oferi acestora și micuților lor bebeluși, un cadou foarte practic și util. Fie că mergi în vizită la maternitate sau acasă la noul-născut, la petrecerea de “baby shower”, coșulețul cadou “Ursulețul Teddy” are la bază cateva ținute de interior, speciale pentru gravide și alăptare sau produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, așezate într-un coș împletit manual din răchită naturală, ce va putea fi utilizat ulterior pentru depozitare. Iată câteva idei de cadou pentru proaspăta mămică/maternitate:

Idei de cadou pentru nou-născuți

Coșulețele cadou nou-născut “Ursulețul Teddy” au fost concepute pentru a veni în sprijinul părinților, bunicilor, nașilor, rudelor și prietenilor micuților bebeluși, pentru a le putea oferi acestora și proaspetelor mămici un cadou foarte practic și util. Fie că mergi în vizită la maternitate, acasă la noul-născut, la botez sau la alte evenimente din viața bebelușului, poate chiar la petrecerea de “baby shower”, coșulețul cadou “Ursulețul Teddy” are la bază produse destinate igienei bebelușului, de cea mai înaltă calitate, alese cu multă dragoste și așezate într-un coș împletit manual din răchită naturală, ce va putea fi utilizat ulterior pentru depozitare. Iată câteva idei de cadou pentru nou-născuţi/maternitate/botez:

Coşuleţe cadou nou-născuţi băieţei

Coşuleţe cadou nou-născuţi fetiţe

Coşuleţe cadou nou-născuţi, în culori neutre, unisex

Copyright © 2019-2020 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit