Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Coșulețe cadou


Coșulețele cadou pentru mămici și bebeluși au fost concepute cu multă dragoste.

Idei de cadouri pentru proaspăta mămică

Aceste coșulețe “Ursulețul Teddy” sunt ideea noastră de cadouri pentru proaspăta mămică. Ele au fost concepute pentru a veni în sprijinul prietenelor, prietenilor, bunicilor, rudelor și nu în ultimul rând, soților viitoarei sau proaspetei mămici, pentru a le putea oferi acestora și micuților lor bebeluși, un cadou foarte practic și util.

Fie că mergi în vizită la maternitate sau acasă la noul-născut, la petrecerea de “baby shower”, coșulețul cadou “Ursulețul Teddy” are la bază câteva ținute de interior, speciale pentru gravide și alăptare sau produse cosmetice de cea mai înaltă calitate, așezate într-un coș împletit manual din răchită naturală, ce va putea fi utilizat ulterior pentru depozitare. Iată câteva idei de cadouri pentru proaspăta mămică/maternitate:

Alte idei de cadouri pentru mămică:

Idei de cadouri pentru nou-născuți

Aceste coșulețe “Ursulețul Teddy” sunt ideea noastră de cadouri pentru nou-născuți. Ele au fost concepute pentru a veni în sprijinul părinților, bunicilor, nașilor, rudelor și prietenilor micuților bebeluși, pentru a le putea oferi acestora și proaspetelor mămici un cadou foarte practic și util.

Fie că mergi în vizită la maternitate, acasă la noul-născut, la botez sau la alte evenimente din viața bebelușului, poate chiar la petrecerea de “baby shower”, coșulețul cadou “Ursulețul Teddy” are la bază produse destinate igienei bebelușului, de cea mai înaltă calitate, alese cu multă dragoste și așezate într-un coș împletit manual din răchită naturală, ce va putea fi utilizat ulterior pentru depozitare. Iată câteva idei de cadou pentru nou-născuţi/maternitate/botez:

Coşuleţe cadou nou-născuţi băieţei

Coşuleţe cadou pentru nou-născuţi fetiţe

Coşuleţe cadou pentru nou-născuţi, în culori neutre, unisex

 Categorii cadouri pentru nou-născuți:

Copyright © 2019-2022 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit