Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Chiloți pentru lăuze, absorbante postnatale și aleze


Toate știm că nașterea aduce după sine urmări imediate corpului nostru. Pentru a ajuta la vindecarea în bune condiții a rănilor și a păstra o igienă optimă, indiferent că veți naște natural sau prin operație cezariană, veți avea nevoie de chiloti postnatali pentru lăuze, absorbante postnatale și aleze care să vă ajute.

Chiloți postnatali pentru lăuze

Chiloții tip plasă au fost creați special pentru zilele petrecute de mamă în spital. Au benzi elastice confortabile pentru talie şi zona inghinală şi menţin tamponul postnatal nemişcat.

Absorbante postnatale

Pentru ca sângerările din primele 3-4 zile de după naștere sunt în general cele mai abundente, există și absorbante specifice acestei perioade, realizate atât din materiale naturale, cât și sintetice.

Aleze (păturici absorbante)

Alezele sunt un “must have” pentru ca vă vor ajuta în perioada de după naștere să protejați lenjeria de pat în care dormiți, dar și pentru că, cu ajutorul lor veți putea feri de micile accidente, suprafețele pe care vă veți schimba bebelușul. În plus, sunt foarte utile pentru schimbatul scutecului bebeluşului în spațiile publice sau cele străine casei dumneavoastră.

 Categorii:

Copyright © 2019-2022 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit