Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Chiloti pentru lauze, absorbante postnatale si aleze


Toate stim ca nasterea aduce dupa sine urmari imediate corpului nostru. Pentru a ajuta la vindecarea in bune conditii a ranilor si a pastra o igiena optima, indiferent ca veti naste natural sau prin operatie cezariana, veti avea nevoie de chiloti postnatali pentru lauze, absorbante postnatale si aleze care sa va ajute.

Chilotii pentru lauze, absorbantele postnatale si alezele sunt produse importante pentru femeile care se confrunta cu pierderi de lichid corporal in timpul perioadei post-natale sau in cazul problemelor de incontinenta urinara.

Chiloti postnatali pentru lauze

Chilotii tip plasa au fost creati special pentru zilele petrecute de mama in spital. Au benzi elastice confortabile pentru talie si zona inghinala si mentin tamponul postnatal nemiscat.

Chiloti pentru lauze sunt conceputi special pentru femeile care tocmai au dat nastere si au nevoie de un produs care sa le ofere protectie si confort in aceasta perioada. Acesti chiloti postnatali sunt de obicei fabricati din materiale moi si absorbante, cum ar fi bumbacul sau fibrele naturale, si sunt disponibili intr-o varietate de dimensiuni si stiluri, pentru a se potrivi diferitelor forme si dimensiuni ale corpului.

Absorbante postnatale

Pentru ca sangerarile din primele 3-4 zile de dupa nastere sunt in general cele mai abundente, exista si absorbante specifice acestei perioade, realizate atat din materiale naturale, cat si sintetice.

Absorbantele postnatale sunt produse speciale care sunt concepute pentru a ajuta femeile sa faca fata pierderilor de sânge si alte lichide corporale dupa nastere. Acestea sunt disponibile in diferite dimensiuni si niveluri de absorbtie, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale femeilor. Aceste produse pot fi purtate impreuna cu chilotii pentru lauze pentru a oferi protectie suplimentara si pentru a reduce riscul de scurgeri.

Aleze (paturici absorbante)

Alezele sunt un “must have” pentru ca va vor ajuta in perioada de dupa nastere sa protejati lenjeria de pat in care dormiti, dar si pentru ca, cu ajutorul lor veti putea feri de micile accidente, suprafetele pe care va veti schimba bebelusul. In plus, sunt foarte utile pentru schimbatul scutecului bebelusului in spatiile publice sau cele straine casei dumneavoastra.

Alezele sunt o alta optiune importanta pentru femeile care se confrunta cu probleme de incontinenta urinara sau care au nevoie de protectie suplimentara impotriva pierderilor de lichide corporale. Aceste produse sunt de obicei fabricate din materiale absorbante, cum ar fi celuloza sau fibrele sintetice, si sunt concepute pentru a fi plasate pe suprafete precum scaune sau paturi pentru a preveni scurgerile.

Toate aceste produse sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni si niveluri de absorbtie, pentru a se potrivi nevoilor individuale ale femeilor. Este important sa alegeti un produs care sa se potriveasca corect si sa ofere protectie adecvata, pentru a evita disconfortul sau scurgerile neplacute.

 Categorii:

In general, alezele, absorbantele postnatale si chiloti postnatali pentru lauze sunt produse importante pentru a ajuta femeile sa se simta confortabil si protejate in timpul perioadei post-natale sau in cazul problemelor de incontinenta urinara. Este important sa alegeti produse de calitate superioara si sa le utilizati corect pentru a obtine cele mai bune rezultate,

Aceste produse sunt concepute pentru a oferi protectie si confort femeilor in aceste perioade delicate, iar disponibilitatea lor in diferite dimensiuni si niveluri de absorbtie le face potrivite pentru nevoile individuale ale fiecarei femei.

In cele din urma, chilotii pentru lauze, absorbantele postnatale si alezele sunt produse esentiale pentru sanatatea si bunastarea femeilor, iar disponibilitatea lor este importanta pentru a le ajuta sa se simta mai increzatoare si mai bine protejate in timpul perioadelor delicate din viata lor.

Copyright © 2019-2023 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit