Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Tampoane pentru sâni şi creme îngrijire sâni


Alăptarea este unul dintre cele mai minunate lucruri din lume, dar în acelaşi timp şi greu, pentru multe dintre mame. Însă nu uitaţi că un copil alăptat este un copil care a luat startul în viaţă cu dreptul. De accea am făcut o selecţie cu cele mai bune tampoane pentru sâni şi creme îngrijire sâni.

Tampoane pentru sâni

Scurgerile de lapte sau chiar şi simplul motiv că mamele care alăptează resimt o sensibilitate crescută în zona sânilor, fac din tampoanele pentru sân un accesoriu important pentru comfortul mamelor care alăptează natural.

Creme îngrijire sâni

De un real ajutor în procesul alăptării sunt cremele pentru îngrijirea sânilor ce conţin 100% lanolină. Cercetările arată că unul dintre principalele motive pentru care mamele opresc alăptatul în primele săptămâni de după naştere este durerea provocată de ragadele mamare.
Lanolina este o substanţă naturală, de culoare gălbuie, obţinută prin purificarea şi rafinarea unei substanţe secretate de glandele sebacee din pielea oilor. Aceasta nu necesită îndepărtarea prin spălarea sânului înainte de alăptare.

Copyright © 2019-2022 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit