Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Sutiene alaptare, tampoane pentru sani si creme ingrijire sani


Alaptarea este unul dintre cele mai minunate lucruri din lume, dar in acelasi timp si greu, pentru multe dintre mame. Insa nu uitati ca un copil alaptat este un copil care a luat startul in viata cu dreptul. De accea am facut o selectie cu cele mai bune sutiene alaptare, tampoane sani si creme ingrijire sani.

Sutiene alaptare

Tampoane sani

Scurgerile de lapte sau chiar si simplul motiv ca mamele care alapteaza resimt o sensibilitate crescuta in zona sanilor, fac din tampoanele pentru san un accesoriu important pentru comfortul mamelor care alapteaza natural.

Creme ingrijire sani

De un real ajutor in procesul alaptarii sunt cremele pentru ingrijirea sanilor ce contin 100% lanolina. Cercetarile arata ca unul dintre principalele motive pentru care mamele opresc alaptatul in primele saptamani de dupa nastere este durerea provocata de ragadele mamare.
Lanolina este o substanta naturala, de culoare galbuie, obtinuta prin purificarea si rafinarea unei substante secretate de glandele sebacee din pielea oilor. Aceasta nu necesita indepartarea prin spalarea sanului inainte de alaptare.

Copyright © 2019-2024 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit