Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Bagajul pentru maternitate al bebelusului


Bagajul pentru maternitate bebelus – daca pregatirea bagajului pentru tine ca mama, pare sa fie doar un lucru necesar, procurarea obiectelor ce anunta venirea pe lume a bebelusului cu siguranta este una dintre cele mai mari placeri din lume, amestecata cu multa emotie si duiosie…

Chiar daca in unele maternitati se asigura cele necesare sederii nou-nascutului in spital pentru primele sale zile de viata, de aceleasi obiecte vei avea oricum nevoie, imediat ce vei ajunge acasa. Asa ca, iata din ce ar trebui sa fie compus bagajul viitoarei tale mici “minuni” pentru cele minim 3 zile de sedere in spital:

Bagajul pentru maternitate bebelus

Hainute pentru nou-nascuti, potrivite sezonului in care se vor naste, din materiale naturale (bumbac), spalate si calcate in prealabil:

Pentru schimbatul scutecului, bebelusul ca avea nevoie de 6-8 scutece pe zi, uneori chiar si de 10:

Pentru igiena zilnica, baita:

  • Un set de haine adaptat anotimpului, pentru iesirea din spital si scoica pentru masina (pe care le va aduce tati la externare)

Set bagaj pentru maternitate al mamei si bebelusului

Aici poti regasi o lista completa cu toate obiectele necesare nasterii unui bebelus.

Copyright © 2019-2024 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit