Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Cămăși de noapte, Pijamale gravide, Halate pentru maternitate și alăptare


  Mai jos au fost alese câteva modele versatile, de cămăși de noapte şi pijamale gravide, halate pentru maternitate și alăptare, care să fie potrivite atât pentru perioada sarcinii, cât şi pentru cele câteva zile petrecute în spital.

Au fost create pentru a face faţă cu succes şi primelor luni de după naştere, permiţând o alăptare facilă. Sunt piese vestimentare ce îşi merită investiţia, sunt gândite de designeri cu multă dragoste pentru femeia însărcinată şi tot ceea ce reprezintă ea şi care sunt potrivite şi după această perioadă frumoasă a vieţii, având un croi elegant, dar în acelaşi timp sexy. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, fiind preferat bumbacul sau bambusul.

   Pentru că am născut în sezonul rece şi am căutat îndelung pe toate site-urile, o cămaşă de noapte/pijama care să fie potrivită atât pentru sarcină, cât şi pentru alăptare, să fie neaparat din bumbac, dar şi cu mânecă lungă, m-am gândit să le fac viitoarelor mămici, căutarea mult mai uşoară:

   Sau se pot face combinaţii între următoarele:

   Şi nu am uitat nici mămicile care vor naşte în sezonul cald:

   În încheiere, un mic sfat pentru mămicile care optează pentru operaţie cezariană. Cele mai potrivite haine la maternitate, cât şi imediat dupa operaţie sunt cămăşile de noapte sau halatele pentru gravide. În perioada vindecării, pantalonii de pijama pot fi greu de suportat deoarce zona operată va fi foarte sensibilă.

 Categorii:

Pijamale gravide, camasi de noapte sarcina si alaptare, halate maternitate

Copyright © 2019-2022 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit