Contact

0722 770 090

Acasa

0 produse
0

Camasi de noapte, Pijamale gravide, Halate pentru maternitate si alaptare


   Mai jos au fost alese cateva modele versatile, de camasi de noapte si pijamale gravide, halate pentru maternitate si alaptare, care sa fie potrivite atat pentru perioada sarcinii, cat si pentru cele cateva zile petrecute in spital.

   Au fost create pentru a face fata cu succes si primelor luni de dupa nastere, permitand o alaptare facila. Sunt piese vestimentare ce isi merita investitia, sunt gandite de designeri cu multa dragoste pentru femeia insarcinata si tot ceea ce reprezinta ea si care sunt potrivite si dupa aceasta perioada frumoasa a vietii, avand un croi elegant, dar in acelasi timp sexy. Materialele folosite sunt de cea mai inalta calitate, fiind preferat bumbacul sau bambusul.

   Pentru ca am cautat indelung pe toate site-urile, o camasa de noapte / pijama care sa fie potrivita atat pentru sarcina, cat si pentru alaptare, sa fie neaparat din bumbac, dar si cu maneca lunga sau scurta in functie de sezon, m-am gandit sa le fac viitoarelor mamici, cautarea mult mai usoara:

Pijamale gravide cu maneca lunga

Halate pentru gravide cu maneca trei sferturi

   Sau se pot face combinatii intre urmatoarele:

Camasi de noapte pentru gravide cu maneca scurta

   Şi nu am uitat nici mamicile care vor naste in sezonul cald:

   In incheiere, un mic sfat pentru mamicile care opteaza pentru operatie cezariana: mai potrivite la maternitate, imediat dupa operatie sunt camasile de noapte sau halatele pentru gravide.

 Categorii:

Pijamale gravide, camasi de noapte sarcina si alaptare, halate maternitate

Copyright © 2019-2024 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebHub, gazduit de BestHosting.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit