Livrare gratuită pentru produsele selectate.

Comenzi

0722 770 090

Acasă

0 produse
0

Cămașă de noapte, Halat, Pijama pentru maternitate și alăptare


   Mai jos au fost alese câteva modele versatile, de cămăşi de noapte şi pijamale, care să fie potrivite atât pentru perioada sarcinii, cât şi pentru cele câteva zile petrecute în spital. Au fost create pentru a face faţă cu succes şi primelor luni de după naştere, permiţând o alăptare facilă. Sunt piese vestimentare ce işi merită investiţia, sunt gândite de designeri cu multă dragoste pentru femeia însărcinată şi tot ceea ce reprezintă ea şi care sunt potrivite şi după această perioadă frumoasă a vieţii, având un croi elegant, dar în acelaşi timp sexy. Materialele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, fiind preferat bumbacul sau bambusul.

   Pentru că am născut în sezonul rece şi am căutat îndelung pe toate site-urile, o cămaşă de noapte/pijama care să fie potrivită atât pentru sarcină, cât şi pentru alăptare, să fie neaparat din bumbac, dar şi cu mânecă lungă, m-am gândit să le fac viitoarelor mămici, căutarea mult mai uşoară:

   Şi nu am uitat nici mămicile care vor naşte în sezonul cald:

   În încheiere, un mic sfat pentru mămicile care optează pentru operaţie cezariană: cele mai potrivite la maternitate, cât şi imediat dupa operaţie sunt cămăşile de noapte sau halatele, întrucat în perioada vindecării, pantalonii pot fi greu de suportat.

Copyright © 2019-2020 Ursuletul Teddy. Toate drepturile rezervate. Un proiect WebSolution.ro.      Plăteşte în siguranţă cu card de credit/debit